Το πρόγραμμα προσκαλεί κοινωνικούς επιχειρηματίες από ιστορικά υπο-εκπροσωπούμενες κοινότητες να μοιραστούν τις καινοτόμες ιδέες τους ώστε να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρηματοδότηση και καθοδήγηση.

Η Tommy Hilfiger είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι αιτήσεις για την τέταρτη διοργάνωση του Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge έχουν ανοίξει. Το παγκόσμιο πρόγραμμα αντηχεί το όραμα βιωσιμότητας της Tommy Hilfiger Waste Nothing and Welcome All, ενισχύοντας και υποστηρίζοντας νέες φωνές στον κόσμο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που διαμορφώνουν αναπτυσσόμενες και ανατρεπτικές καινοτομίες για τη δημιουργία ενός μέλλοντος στη μόδα χωρίς αποκλεισμούς.

Σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της Tommy Hilfiger για ενσωμάτωση, ποικιλομορφία και αναγνώριση του χάσματος της ισότητας και των ίσων ευκαιριών, άτομα από ιστορικά υπο-εκπροσωπούμενες κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων των ιθαγενών, της BIPOC κοινότητας, των ατόμων με αναπηρία και των γυναικών, ενθαρρύνονται έντονα να υποβάλουν αίτηση φέτος.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν έως τις 29 Απριλίου 2022, μέσω της ιστοσελίδας https://platform.younoodle.com/competition/th_fashion_frontier_challenge_2022 .

 

"Το Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge έχει ως στόχο να φέρει κοντά επιχειρηματίες από όλα τα κοινωνικά στρώματα, επενδύοντας γνώσεις και πόρους ώστε να απελευθερώσουν τη μοναδική δύναμη των καινοτομιών τους", δήλωσε ο Tommy Hilfiger. "Όντας ο ίδιος επιχειρηματίας, πάντα ήθελα να δημιουργήσω μια παγκόσμια lifestyle μάρκα που να τους συμπεριλαμβάνει όλους - μια φιλοσοφία που συνεχίζει να είναι ζωντανή μέσω αυτής της πρόκλησης. Πιστεύω ειλικρινά ότι με το να ενωθούμε μπορούμε να οδηγήσουμε σε ένα μέλλον ουσιαστικής και μακροχρόνιας αλλαγής".

Τα ακόλουθα βραβεία θα απονεμηθούν στους νικητές για την υποστήριξη της επιχειρηματικής τους ιδέας:
• Συνολικό ποσό 200.000 ευρώ, το οποίο θα μοιραστεί μεταξύ δύο νικητών
• Πρόσθετο βραβείο 15.000 ευρώ για την ανάδειξη του “Αγαπημένου "
• Μια ετήσια συμβουλευτική καθοδήγηση με τους εσωτερικούς παγκόσμιους ειδήμονες/global experts της Tommy Hilfiger
• Μια ετήσια συμβουλευτική καθοδήγηση και μαθήματα στο INSEAD

Η Tommy Hilfiger προσκαλεί τους θαυμαστές της μάρκας να συμμετάσχουν στην πρώτη φάση της πρόκλησης ως Ψηφιακοί Κριτές. Θα βοηθήσουν την μάρκα να ξεχωρίσει από όλες τις αιτήσεις τις 50 καλύτερες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 20 Απριλίου 2022, μέσω της ιστοσελίδας https://platform.younoodle.com/competition/consumer_vote_tommy_hilfiger_fashion_frontier_challenge_2022

Οι 50 κορυφαίοι υποψήφιοι θα περιοριστούν σε έξι φιναλίστ μέσω μιας εσωτερικής διαδικασίας. Κάθε φιναλίστ θα κληθεί να αναπτύξει περαιτέρω το επιχειρηματικό του σχέδιο με την υποστήριξη της Tommy Hilfiger και εξωτερικών experts πριν από την τελική εκδήλωση. Με εκπαίδευση από έναν έμπειρο coach, κάθε φιναλίστ θα παρουσιάσει στη συνέχεια την ιδέα του στην κριτική επιτροπή και στο εσωτερικό κοινό των συνεργατών της Tommy Hilfiger στην τελική εκδήλωση του παγκόσμιου Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge στις αρχές του 2023.

"Στην Tommy Hilfiger, θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί με τις κοινότητες για να προωθήσουμε την καινοτομία, το inclusivity και το diversity, ώστε να επιτύχουμε μακροχρόνιες αλλαγές", δήλωσε ο Martijn Hagman, Διευθύνων Σύμβουλος της Tommy Hilfiger Global και της PVH Europe. "Καθώς ξεκινάμε για τον τέταρτο διαγωνισμό Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge, ανυπομονούμε πραγματικά να δούμε ποιες ιδέες θα έρθουν στο φως, οι οποίες θα υποστηρίξουν τις κοινότητες και θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση του μέλλοντος της μόδας".

Από την έναρξή του το 2018, ο διαγωνισμός Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge έχει απονείμει €550,000 υποστηρίζοντας παγκόσμιους επιχειρηματίες να υλοποιήσουν τις καινοτόμες ιδέες τους, ώστε να μπορέσουν να επιφέρουν πραγματικές αλλαγές στις κοινότητές τους. Στους νικητές της τρίτης διοργάνωσης περιλαμβάνονται η Lalaland, μια πλατφόρμα με έδρα την Ολλανδία που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία εξειδικευμένων και χωρίς αποκλεισμούς συνθετικών μοντέλων διαφορετικών εθνοτήτων και η UZURI K&Y, μια μάρκα οικολογικών παπουτσιών με έδρα τη Ρουάντα, η οποία χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα ελαστικά αυτοκινήτων από την υποσαχάρεια Αφρική και απασχολεί την τοπική νεολαία. Η Clothes to Good, μια κοινωνική επιχείρηση με έδρα τη Νότια Αφρική που δημιουργεί ευκαιρίες για μικροεπιχειρήσεις και θέσεις εργασίας για άτομα με αναπηρία μέσω της ανακύκλωσης υφασμάτων, κέρδισε την ψήφο του κοινού για το αγαπημένο της προϊόν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι βιωσιμότητας της Tommy Hilfiger, το οποίο τροφοδοτείται από τη στρατηγική Forward Fashion της PVH, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://global.tommy.com/en_int/about-us-corporate-sustainability.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου υποβολής αιτήσεων, είναι διαθέσιμες εδώ: https://responsibility.pvh.com/tommy/fashion-frontier-challenge/.