Η συλλογή γιορτάζει τη streetwear μόδα, ενώ παράλληλα ξυπνάει τη νοσταλγία της κληρονομιάς της Tommy στην street κουλτούρα στην Αμερική.

 

Η Tommy Hilfiger είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το λανσάρισμα της συλλογής TOMMY JEANS που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την National Basketball Association (NBA). Η capsule συλλογή γιορτάζει την ουσία του μπάσκετ ως αναπόσπαστη δύναμη στην οικοδόμηση της τοπικής street κουλτούρας και των διαφορετικών κοινοτήτων. Αναγνωρίζει επιπλέον τις μακρόχρονες ρίζες του brand στο αμερικανικό street style και την εμβληματική νοσταλγία της δεκαετίας του '90.

Εμπνευσμένη από την ενέργεια που βρίσκεται στην καρδιά του μπάσκετ, η συλλογή διαθέτει χαλαρές σιλουέτες που καλύπτονται με allover prints από τα λογότυπα των ομάδων του NBA. Τα σετ από μάλλινα φούτερ, φόρμες, t-shirts και σορτς μπορούν να κάνουν mix-and-match ή να κάνουν layering με ένα statement varsity jacket και ένα denim παντελόνι για τις γυναίκες. Η streetwear μόδα στα καλύτερά της, η συλλογή είναι σχεδιασμένη για όλους όσοι όσους αγκαλιάζουν το lifestyle και τον παλμό που περιβάλλει το παιχνίδι.

Η συμπάθεια του Tommy Hilfiger για το μπάσκετ και την street κουλτούρα ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990, όταν το ομώνυμο brand του τράβηξε την προσοχή των A-list celebrities και των influencers, πολλοί από τους οποίους είχαν δεσμούς με το NBA και την ευρύτερη αθλητική κοινότητα. Τα ελκυστικά σχέδια TOMMY HILFIGER καθόρισαν το στυλ της εποχής και τα βλέπαμε συχνά στον αθλητικό χώρο- από τα επαγγελματικά γήπεδα μέχρι τα casual παιχνίδια στους δρόμους της πόλης. Ο αθλητισμός παρέμεινε πάντα βασικό συστατικό του οράματος του brand Hilfiger, και πιο πρόσφατα, έχει συμπεριλάβει παγκόσμιες συνεργασίες με τον διεθνή πρωταθλητή του τένις Rafael Nadal και τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula OneTM Lewis Hamilton.

Η capsule συλλογή TOMMY JEANS και NBA αντικατοπτρίζει περαιτέρω την παγκόσμια καμπάνια της TOMMY JEANS για την Άνοιξη 2022, Play to Progress, η οποία εξυμνεί τη δύναμη της ατομικής δημιουργικότητας που ωθεί τη συλλογικότητα προς τα εμπρός.