Οι οδηγοί της ομάδας Mercedes-AMG Petronas Formula 1 Team εμφανίστηκαν με τη συλλογή Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake NY στο Grand Prix του Miamiι.

 

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι οι Lewis Hamilton και George Russell φόρεσαν τη συλλογή Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake NY στο Grand Prix του Miami στις 6 Μαΐου. Η συλλογή που φέρνει το street style της Νέας Υόρκης στo classic prep ήταν διαθέσιμη προς πώληση δίπλα στις αγωνιστικές πίστες όλη την εβδομάδα του αγώνα από τις 4 Μαΐου.

Ο Lewis εμφανίζεται να φοράει τη φανέλα Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake NY Rugby, ενώ ο George φοράει τη φανέλα Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake NY Baseball σε λευκό χρώμα.

Η συλλογή Tommy x Mercedes-AMG F1 x Awake λανσαρίστηκε στο Miami μέσα από ενέργειες που ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ του κόσμου των αγώνων και της μόδας, δίνοντας παράλληλα βήμα σε κοινότητες που δεν εκπροσωπούνται.

Αντανακλώντας τις αξίες του προγράμματος People's Place, μιας πρωτοβουλίας της Tommy Hilfiger που έχει ως στόχο να δώσει ευκαιρίες σε κοινότητες που εκπροσωπούνται λιγότερο στη δημιουργική βιομηχανία, τρία ταλέντα BIPOC από το Creatives Want Change (CWC) θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα στις 7 Μαΐου. Οι Danae Harrison, Dayne Thompson και Donald Whorley από το CWC θα συνεργαστούν στενά με τον ιδρυτή του Awake Angelo Baque στο grid πριν από τον αγώνα, διερευνώντας πώς εξελίσσεται η συνεργασία, από την ιδέα μέχρι την παραγωγή.

Ο  Tommy Hilfiger, ο οποίος είναι ένθερμος οπαδός της Formula 1, θα παρακολουθήσει τον αγώνα. Το ομώνυμο brand του έχει μια μοναδική ιστορία στη Formula 1, χορηγώντας ομάδες από τη δεκαετία του '90, δημιουργώντας capsule συλλογές με θρύλους του αθλήματος, καταρρίπτοντας τις συμβάσεις με ανατρεπτικές συνεργασίες και σχεδιάζοντας συλλογές εμπνευσμένες από την αγωνιστική πίστα.

Οι φίλοι του brand καλούνται να συμμετάσχουν στην κοινότητα και τη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας τα #TommyHilfiger, #TommyxMercedesF1xAwake και @TommyHilfiger.