Μία ξεχωριστή ολοήμερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 από την SARKK ΑΒΕΕ, τον αποκλειστικό διανομέα της Tommy Hilfiger και της Calvin Klein, στα digital showrooms της εταιρείας. Εκεί, εκπρόσωποι των media και influencers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις νέες συλλογές Spring/Summer 2023 των δύο εμβληματικών brands.

Tο showroom της Tommy Hilfiger γέμισε με έμπνευση από την ζωή στη θάλασσα και τη ναυτική κληρονομιά. Για τη νέα σεζόν η Tommy Hilfiger επαναπροσδιορίζει τις εμβληματικές της σιλουέτες, όπως το μπουφάν με varsity numbers, το peacoat, το παντελόνι chino, το cricket πουλόβερ και το shirt-dress. Αυτό το θέμα κυριαρχεί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν σε washed στυλ με χειροποίητες και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες. Παράλληλα, η Tommy Jeans collection, με έμπνευση από τα 90s, επαναφέρει τις oversized και baggy γραμμές, τα denim sets, αλλά και τα κλασικά Chicago και Rugby T-shirt σε σύγχρονο streetwear style. Στη συλλογή κυριαρχούν τα pop up έντονα χρώματα, το all-over monogram logo, αλλά το χαρακτηριστικό psychedelic print. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις προτάσεις του brand για τη νέα σεζόν και μέσα από ένα ευχάριστο και διαδραστικό παιχνίδι να ψηφίσουν το αγαπημένο τους look.

Για την Άνοιξη του 2023, η Calvin Klein παρουσίασε σχέδια που αποπνέουν τον αισθησιασμό και την μινιμαλιστική διάσταση του brand. Nude αποχρώσεις με pop up χρώματα το πορτοκαλί και το aqua, ανάλαφρα υφάσματα, αιθέριες υφές, αλλά και τα all-time-classic denim sets αποτελούν τα βασικά στοιχεία της συλλογής, τα οποία συμπληρώνονται αρμονικά με αντίστοιχα accessories και footwear. Τα βλέμματα των παρευρισκόμενων στο showroom της Calvin Klein τράβηξε το photobooth που τους χάρισε ένα μοναδικό memorabilia από την ημέρα. 

Όλοι οι καλεσμένοι στο τέλος της ημέρας έλαβαν ένα ξεχωριστό δώρο από την Tommy Hilfiger, μια limited edition tote bag για να τους συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ημέρας τους και από την Calvin Klein ένα underwear set “for her & for him”.