ΤΙ:
Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp., ανακοινώνει το λανσάρισμα του e-shop tommy.com στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2019. Το λανσάρισμα της e-commerce πλατφόρμας ακολουθεί τη στρατηγική της Tommy Hilfiger, να οδηγήσει την αγορά σε μια νέα ψηφιακή εποχή και να χτίσει μια online κοινότητα φίλων του brand μεταξύ της νέας γενιάς καταναλωτών. Το e-shop tommy.com λειτουργεί η SARKK ΑΒΕΕ, ο αποκλειστικός διανομέας για το brand TOMMY HILFIGER στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία.

Μέσω της νέας πλατφόρμας tommy.com, οι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα προιόντων των συλλογών TOMMY HILFIGER, που περιλαμβάνει τη γυναικεία, ανδρική και παιδική συλλογή TOMMY HILFIGER, τη συλλογή TOMMY SPORT, τη συλλογή TOMMY JEANS καθώς και τις συλλογές Footwear & Accessories. Επίσης, διαθέσιμες θα είναι και οι capsule συλλογές για το Φθινόπωρο 2019: η συλλογή TommyXZendaya, σχεδιασμένη από κοινού με την Αμερικανίδα ηθοποιό Zendaya, η συλλογή TommyXLewis, με τον επί 5 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή FIA Formula OneTM, Lewis Hamilton καθώς και η συλλογή TommyXMercedes.

Ένα event αφιερωμένο στο λανσάρισμα του tommy.com έλαβε χώρα στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη στα Πετράλωνα τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019. Το πάρτι προσέφερε στους καλεσμένους μια ολοκληρωμένη branded digital εμπειρία μέσα από μοναδικές ψηφιακές εφαρμογές. Περισσοτεροι από 150 καλεσμένοι περιλαμβανομένων influencers και fashion media περιηγήθηκαν στον κόσμο του TOMMY HILFIGER μέσω της πλατφόρμας tommy.com και αγόρασαν τα αγαπημένα τους κομμάτια μέσω touch οθονών. Ένα digital photobooth έβαζε τους καλεσμένους στον κόσμο της TommyXZendaya συλλογής με φόντο το Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, ενώ το 3d projection mapping πρόβαλε την εμβληματική χρωματική παλέτα του κόκκινου, του μπλε και του λευκού, σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία της ταυτότητας του brand με σύγχρονο και ευρυματικό τρόπο. Στην είσοδο του χώρου ένα hologram projection του url tommy.com και της σημαίας του brand καλωσόριζε τους επισκέπτες παρακινώντας τους να ταξιδέψουν στις συλλογές TOMMY HILFIGER στο tommy.com μέσω οθονών.

Οι φίλοι και οι fan του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη χρήση των #TommyHilfiger και @TommyHilfiger.

ΠΟΥ: Γκαλερί Ζουμπουλάκη Πετράλωνα, Αθήνα

ΠΟΤΕ: Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019