Αθήνα, 28 Ιουλίου 2020 – H Calvin Klein, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την SARKK, ανακοινώνει το άνοιγμα του CALVIN KLEIN JEANS καταστήματος στο Golden Hall στις 24 Ιουλίου 2020, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού πλάνου της επιχείρησης. Η SARKK μετά την επιτυχημένη πορεία της στην αποκλειστική διανομή της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία συνεχίζει να επενδύει δυναμικά και να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των brand που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά, με αισιοδοξία και βλέμμα στο μέλλον.

Στο νέο κατάστημα θα είναι διαθέσιμη όλη η ανδρική και γυναικεία συλλογή CALVIN KLEIN JEANS σε ρούχα και αξεσουάρ, ξεκινώντας από τη Spring-Summer 2020 Collection, ενώ συμπεριλαμβάνεται κι ένας όροφος 100 τμ αποκλειστικά αφιερωμένος στην εμβληματική Underwear Collection. Όλες οι συλλογές χαρακτηρίζονται, όπως πάντα, από τη γοητευτικά μινιμαλιστική ταυτότητα του καταξιωμένου brand, αποτελώντας μία ωδή στη σύγχρονη κομψότητα.

Το ανανεωμένο κατάστημα στο ισόγειο του Golden Hall, που πλέον επαναλειτουργεί ως CALVIN KLEIN JEANS, εκτείνεται σε 265 τμ και επικοινωνεί τη minimal και μοντέρνα ταυτότητα του brand μέσω του interior design. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως εντός του καταστήματος τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής με στόχο την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού και του προσωπικού.

Το νέο CALVIN KLEIN JEANS κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 15123.