Για μια ακόμα χρονιά με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, η Sarkk ΑΒΕΕ βρέθηκε δίπλα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, πραγματοποιώντας στις κεντρικές δομές των δυο φορέων παράδοση ρουχισμού και υποδημάτων Tommy Hilfiger & Tommy Jeans.

Την Τρίτη 27 Απριλίου, με παρουσία της κυρίας Συλβή Γερογιάννη, Marketing, Communications & Visual Merchandising Manager – Tommy Hilfiger & Calvin Klein της Sarkk ΑΒΕΕ πραγματοποιήθηκε η παράδοση του ρουχισμού στους δυο φορείς, σε επισκέψεις όπου τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα υγιειονομικά πρωτόκολλα.

Στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας, την κυρία Συλβή Γερογιάννη Marketing, Communications & Visual Merchandising Manager – Tommy Hilfiger & Calvin Klein της Sarkk ΑΒΕΕ υποδέχτηκε η κυρία Αναστασία Κατσιλιέρη, Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας, όπου και συνομίλησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο φορέας εν μέσω της πανδημίας Covid – 19 και για όλες τις ενέργειες που πραγματοποιεί το Χατζηκυριάκειο για την ενίσχυση των υποστηριζόμενων παιδιών.

Στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, ο κύριος Μενέλαος Τσαούσης, Διευθυντής του Παιδικού Χωριού, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τόνισε τη σημαντικότητα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την ενίσχυση του έργου του φορέα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά δόθηκε σε όλες τις δράσεις που υλοποιούν τα Παιδικά Χωριά SOS για τη βελτίωση της καθημερινότητας των υποστηριζόμενων παιδιών.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μέσω των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Sarkk ΑΒΕΕ βρίσκεται για ακόμα μια φορά δίπλα στα παιδιά. Η σταθερή υποστήριξη του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος και των Παιδικών Χωριών SOS, είναι ένα έργο ευθύνης αλλά και αισιοδοξίας για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Η Sarkk ABEE συνεχίζει απρόσκοπτα τη διάθεση νέου ρουχισμού, υποδημάτων και αξεσουάρ στους δυο φορείς, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο στο πολύτιμο έργο τους. Έτσι στεκόμαστε δίπλα σε κάθε τους βήμα και ευχόμαστε να κάνουν όλα τους τα όνειρά τους πραγματικότητα», δήλωσε η κυρία Συλβή Γερογιάννη, Marketing, Communications & Visual Merchandising ManagerTommy Hilfiger & Calvin Klein της Sarkk ΑΒΕΕ με την ολοκλήρωση των επισκέψεων, ευχόμενη σε όλους θερμές ευχές για Καλό Πάσχα.