Η συνεργασία με τη SARKK ΑΒΕΕ αφορά την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, 30 Ιουλίου 2019: Η Calvin Klein, θυγατρική της PVH Corp. [NYSE: PVH], είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιλογή της SARKK ΑΒΕΕ ως αποκλειστικού διανομέα και Franchise Partner για το brand CALVIN KLEIN στην Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία, από την 1η Ιουλίου 2019.

Η SARKK ΑΒΕΕ, έχει την ευθύνη για τα κανάλια λιανικής και χονδρικής πώλησης του brand στις χώρες αυτές.

Η συνεργασία μεταξύ της PVH Corp. και της SARKK ΑΒΕΕ ξεκίνησε το 1998 όταν η SARKK ΑΒΕΕ έγινε ο αποκλειστικός διανομέας και Franchise Partner λιανικής και χονδρικής για το brand TOMMY HILFIGER στην Ελλάδα και εν συνεχεία για την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και την Μολδαβία. Έχοντας πάντα ως στόχο την υγιή ανάπτυξη και με γνώμονα την εταιρική κοινωνική ευθύνη, η SARKK ABEE με σταθερά και σίγουρα βήματα αποτελεί μία από τις πιο υγιείς εταιρίες του κλάδου, που συνεχώς αναπτύσσεται κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.