Η Calvin Klein πρόσφατα ανακοίνωσε το λανσάρισμα του #CKUNFILTERED: BRA TALK, το οποίο αποτελεί μια σειρά mini videos στο YouTube, τα οποία απαντούν στις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις για τους στηθόδεσμους στην Ευρώπη.

Για τη δημιουργία αυτών των βίντεο, η Calvin Klein σε συνεργασία με την Google και μέσω της πλατφόρμας Google Zoo, ανέλυσαν τα πιο δημοφιλή ερωτήματα γύρω από τους στηθόδεσμους, που αφορούν μεταξύ άλλων απορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά τους. Σε αυτά τα βίντεο, υπό τη μορφή διαλόγου μεταξύ δύο ανθρώπων που συνομιλούν ανοικτά μεταξύ τους, φέρνουν στο προσκήνιο όλα αυτά που απασχολούν την σύγχρονη γυναίκα σχετικά με το μέγεθος και την εφαρμογή τους. Η Calvin Klein επέλεξε αυτή την μορφή επικοινωνίας για μία πιο άμεση, σύγχρονη και interactive προσέγγιση του καταναλωτή, παίρνοντας πλήθος πληροφοριών και αναλύσεων από την Google Zoo.

Τα βίντεο που είναι διαθέσιμα στο κανάλι της Calvin Klein στο YouTube, καλύπτουν όλα τα είδη των κλασικών στηθόδεσμων που δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Google.

#CKunfiltered: Ανακαλύψτε την νέα σειρά Bra Talk στο YouTube με ένα κλικ εδώ.