Η Calvin Klein παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες με πρωταγωνίστρια την υποψήφια για Emmy, Camila Morrone, η οποία εντυπωσιάζει στην συλλογή Calvin Klein Jeans 2024 για την Άνοιξη.

Υπό τον φακό του Josh Olins, η Camila απαθανατίζεται σε στιγμιότυπα που αιχμαλωτίζουν την αισθησιακότητα και αναδεικνύουν την κομψότητα συνθέτοντας την συλλογή Calvin Klein Jeans.

Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν την Camillα φορώντας επιλεγμένα νέα σχέδια, που αποτυπώνουν την χαρακτηριστική διαχρονική  denim αισθητική του brand. Το Sculpt Denim Bodycon φόρεμα αγκαλιάζει τη σιλουέτα με άψογο τρόπο και είναι το ιδανικό κομμάτι για τις ηλιόλουστες ημέρες. Τα Ultra High Rise Wide Leg Fit Jeans προσφέρουν μια σύγχρονη και ευέλικτη πρόταση, τα οποία όταν συνδυάζονται με το Lined Blend Classic Shirt, δημιουργούν μια εντυπωσιακή εμφάνιση που ξεπερνά τα συνηθισμένα όρια του casual. Τέλος, η τολμηρή επιλογή των Barrel Fit Jeans με το Classic Trucker Jacket σε δυναμικό μαύρο, συνθέτει ένα σύγχρονο και δροσερό σύνολο, συμπληρώνοντας το απόλυτο denim look.