Η Calvin Klein παρουσιάζει το τρίτο μέρος της καμπάνιας για την Άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner, ambassador της Calvin Klein για την γυναικεία ένδυση.

Φωτογραφημένη από τον Mert Alas, η Kendall Jenner ενσαρκώνει τον αβίαστο αισθησιασμό και την sophisticated φιλοσοφία του brand, προβάλλοντας τα απόλυτα σύνολα που θα πρωταγωνιστήσουν στην νέα εποχή, μέσα από την νέα συλλογή για την Άνοιξη 2024 της Calvin Klein.

Σε μια σύγχρονη και διακριτικά αισθησιακή εκδοχή του power dressing, η Calvin Klein προτείνει δυναμικές γραμμές και αυτοτελή κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν μαζί αλλά και ξεχωριστά, όπως το Structured Stretch Blazer και το αντίστοιχο Structured Stretch Wide Leg Trousers. Το νέο Relaxed Trench Coat, είναι σχεδιασμένο για να αναβαθμίσει το στυλ καθ' όλη τη διάρκεια της άνοιξης, ενώ η Line Leather Crossbody Bag αποτελεί μια κομψή επιλογή από μαλακό δέρμα, απαραίτητη για εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Η νέα συλλογή γυναικείας ένδυσης της Calvin Klein για την Άνοιξη 2024 προτείνει διαχρονικά και εκλεπτυσμένα στυλ που ενσωματώνουν την εμβληματική προσέγγιση της εταιρείας στον σύγχρονο μινιμαλισμό.

Η καμπάνια για την Άνοιξη 2024 συνεχίζει να εξερευνά τον κόσμο της Calvin Klein, προβάλλοντας μια σειρά δυναμικών ταλέντων σε αυτόνομες βινιέτες που αναδεικνύουν την ατομικότητά τους, ξεκλειδώνουν την αυτοπεποίθησή τους και αποκαλύπτουν τον τρόπο ζωής που συστήνει η Calvin Klein. Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο κεφάλαιο.

Η νέα καμπάνια με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner προβάλλεται στα social media της @calvinklein.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο calvinklein.gr και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.