Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι ο οδηγός της Mercedes AMG Petronas Formula One Lewis Hamilton εμφανίστηκε με look TOMMY JEANS από τη νέα συλλογή FALL 2023, κατά την είσοδό του στο Grand Prix του Qatar στις 5 Οκτωβρίου 2023. Η είσοδος των οδηγών στην περιοχή των paddock είναι μια συναρπαστική στιγμή για τους οπαδούς, καθώς συνδυάζει τη μαγεία του αγώνα με μοναδικά fashion statements.

Ο Lewis Hamilton φόρεσε ένα utility jacket, T-Shirt με λογότυπο και ένα φαρδύ παντελόνι cargo, από τη συλλογή TOMMY JEANS Φθινόπωρο 2023, όλα σε ήπιες αποχρώσεις του pumpkin.

Η συλλογή Tommy Collection by TOMMY Jeans για το Φθινόπωρο 2023 προσφέρει ένα σύγχρονο όραμα στο στυλ, εμπνευσμένο από τις αποδράσεις στην ύπαιθρο και τα κλασικά αμερικανικά cool prep essentials. Με μια σύγχρονη ματιά στις αρχειακές γραμμές του brand, τα signature items της Tommy Hilfiger αναμειγνύονται με παιχνιδιάρικο τρόπο σε όλη τη συλλογή, όπως το αυθεντικό Tommy Tartan, το κόκκινο, το λευκό και το μπλε, η ρίγα και το TH Monogram. Νικητής πολλών Grand-Prix, ο Lewis Hamilton με αυτή την εμφάνιση απογειώνει το σύγχρονο American cool που χαρακτηρίζει τη σεζόν.

Οι φίλοι και ακόλουθοι του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το #TommyHilfiger και το @TommyHilfiger.