Ως το πρώτο σημείο πώλησης Calvin Klein Womenswear της εταιρίας στην Ελλάδα, το shop-in-shop βρίσκεται στο πολυκατάστημα attica City Link στην Αθήνα.

ΑΘΗΝΑ – Μάιος, 2023 - Η Calvin Klein, η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την SARKK ABEE,  ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου σημείου πώλησης για το  Womenswear της Calvin Klein στην Ελλάδα. Το shop-in-shop βρίσκεται στο γνωστό πολυκατάστημα attica City Link στο κέντρο της Αθήνας και παρουσιάζει τις τελευταίες γυναικείες συλλογές του brand, που συμπληρώνουν τις συλλογές Calvin Klein Menswear, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear και Calvin Klein Kids.

Το γυναικείο shop-in-shop διαθέτει τη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 της Calvin Klein, προβάλλοντας το αξιοσημείωτο εύρος της μοντέρνας ραπτικής του brand και εμβληματικά CK icons. Η κίνηση κυριαρχεί σε όλα τα σχέδια και μεταφράζεται σε αέρινες σιλουέτες, πλεκτά, mesh και δερμάτινα υλικά. Ανάμεσα στα key items συμπεριλαμβάνονται ένα κοστούμι με απαλή ραφή, ένα σύγχρονο πλεκτό φόρεμα, ένα σατέν bomber jacket και ένα multi – strap σατέν βραδινό φόρεμα. Το slip dress επαναπροσδιορίζεται από την Calvin Klein με αισθησιακή χαμηλή πλάτη ή με πιο φαρδιές τιράντες, αναδεικνύοντας την ιδιότητά του ως το απόλυτο wardrobe essential. O προσεγμένος σχεδιασμός έχει σκοπό να απογειώσει κάθε εμφάνιση.

Το νέο shop in shop είναι το πιο πρόσφατο άνοιγμα σε ένα επεκτεινόμενο δίκτυο καταστημάτων Calvin Klein σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων Calvin Klein Jeans στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Οι συλλογές Calvin Klein είναι επίσης διαθέσιμες στο calvinklein.gr, στα καταστήματα Calvin Klein και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.