Επεκτείνεται το δίκτυο του απόλυτου fashion brand στο νησί!

 

Το δίκτυο της Sarkk στην Κύπρο αναπτύσσεται με το νέο κατάστημα Calvin Klein Jeans στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία.

Στο νέο κατάστημα Calvin Klein Jeans, που εκπροσωπείται στην Κύπρο από τη SARKK,  θα βρείτε μία ευρεία γκάμα γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ από την Ανοιξιάτικη κολεξιόν 2023. Τα iconic Denim του brand βρίσκονται στο επίκεντρο και αποπνέουν το νεανικό πνεύμα της δεκαετίας του '90 ενώ απογειώνονται με χρηστικές λεπτομέρειες, δυναμικές υφές και ανανεωμένες αναλογίες. Επιπρόσθετα, από το κατάστημα δεν λείπουν τα εμβληματικά must-have εσώρουχα σε νέα σχέδια, αποχρώσεις και κοψίματα .

 Ως μέρος του συνεχούς ταξιδιού και δέσμευσης προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον, το brand  παράγει όλα τα ενδύματα με γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον με βιώσιμα υλικά, ενώ ο σχεδιασμός τους, βάζει την άνεση στο επίκεντρο. 

Το πολυαναμενόμενο Calvin Klein στο The Mall of Cyprus αποτελεί το έκτο κατάστημα του brand στην Κύπρο. Η αρχιτεκτονική του διατηρεί το μοντέρνο και μινιμαλιστικό χαρακτήρα που αποτελεί τον πυρήνα της Calvin Klein και αναβαθμίζει την εμπειρία των επισκεπτών της,  καθιστώντας το σε νέο απόλυτο shopping προορισμό.