Ο βραβευμένος σχεδιαστής Richard Quinn φέρνει το αντισυμβατικό του όραμα στη «TOMMY HILFIGER» σε μια εκθαμβωτική gender-inclusive capsule συλλογή εμπνευσμένη από πολιτιστικά αρχέτυπα και ριζοσπαστική έκφραση. Είναι πνευματώδης, περιέχει έντονα μοτίβα και ανανεωμένα Ivy League classics.

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022) – H Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην  PVH Corp.  [NYSE: PVH], ανακοινώνει την κυκλοφορία της capsule συλλογής Tommy Hilfiger X Richard Quinn το Φθινόπωρο του 2022, που σχεδιάστηκε από κοινού από τον Tommy Hilfiger και τον διάσημο σχεδιαστή Richard Quinn, ο οποίος έλαβε το εναρκτήριο βραβείο Queen Elizabeth II για το British Design το 2018. 

Η capsule συλλογή αναμιγνύει τη χαρακτηριστική χρήση τολμηρών μοτίβων και υπερβολικών σιλουετών από τον Quinn με την εμβληματική εκδοχή του Hilfiger για τα American classics, από το varsity jacket έως το 5-pocket τζιν, το chino έως το δερμάτινο jacket. Με 40 κωδικούς στο σύνολο, η capsule είναι εμπνευσμένη από μια πανοπλία πολιτιστικών αρχετύπων, συμπεριλαμβανομένου του punk, του explorer, της cheerleader και του αθλητή, και λειτουργεί ως μια ηχηρή, gender-inclusive  γιορτή του ατομικού στυλ. 

Το νέο λανσάρισμα του "TH Monogram", το οποίο αντικατοπτρίζει το πνεύμα καινοτομίας στην καρδιά της TOMMY HILFIGER , είναι διασκευασμένο με το χαρακτηριστικό σχέδιο μαργαρίτας του Quinn και ενσωματώνεται σε puffer jackets, pea coats , αθλητικά backpacks και hold-alls.

Το varsity σακάκι είναι διακοσμημένο με μοναδικά μοτίβα που συνδυάζουν τη μαργαρίτα του Quinn με τα εμβλήματα του collegiate και του στυλ Americana. Ένα εμβληματικό αγγλικό μοτίβο τριαντάφυλλου εμφανίζεται σε παντελόνια, outerwear και στο tailoring  του σκωτσέζικου Tartan. 

Σε όλη την συλλογή, το πειραματικό mismatch και οι εντυπωσιακές αλλαγές στην κλίμακα των επαναλαμβανόμενων μοτίβων δημιουργούν αντίκτυπο και ίντριγκα. Τα υφάσματα είναι πολυτελή - συμπεριλαμβανομένων των εμπριμέ βελούδων και των twill, ενώ αξεσουάρ όπως οι μπότες με σχέδια και τα μεταξωτά φουλάρια είναι χαρακτηριστικά statements.

Η παιδική σειρά Tommy Hilfiger X Richard Quinn προσφέρει έξι μικρογραφίες της κύριας συλλογής. Τo λειτουργικό outerwear βρίσκεται στο επίκεντρο με ένα reversible monogram puffer και ένα εξαιρετικής ποιότητας varsity jacket. Παιχνιδιάρικα prints, υφάσματα και υφές χαρακτηρίζουν τα ανανεωμένα πλεκτά, τα delavé denims και το stretch velour.

«Η συνεργασία μου με δημιουργικούς ανθρώπους που ξεπερνούν τα όρια αποτελούσε πάντα πηγή έμπνευσης και ο Richard δεν αποτελεί εξαίρεση», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Ενώσαμε τις δύο ξεχωριστές αισθητικές μας για να δημιουργήσουμε μια επαναστατική εκδοχή του modern prep. Το αποτέλεσμα είναι απροσδόκητο και αντικατοπτρίζει το παιχνιδιάρικο πνεύμα στην καρδιά και των δύο brands μας. 

«Ο Tommy και εγώ μοιραζόμαστε την ίδια εμμονή για τα prints και τα υφάσματα, οπότε ήταν φυσικό να χαρούμε, να βρούμε τις ισορροπίες και να συνδυάσουμε τα οράματά μας για αυτή τη συνεργασία», δήλωσε ο Richard Quinn. «Αποτέλεσε ιδιαίτερη έμπνευση το να εξερευνήσουμε τα αρχεία του Tommy και να βρούμε τα εμβληματικά κομμάτια που έγιναν οι καμβάδες για τη συνεργασία μας. Ωθήσαμε τους εαυτούς μας να είμαστε έντονοι και ζωντανοί σε κάθε λεπτομέρεια - επιδιώκοντας την πρόοδο - και το τελικό αποτέλεσμα δεν απογοητεύει». 

Η capsule συλλογή αποτυπώνεται σε μια καμπάνια φωτογραφημένη από την Adrienne Raquel και γιορτάζει το λανσάρισμα της συλλογής με μια κονσεπτική ταινία και μια σειρά activations.

Η συλλογή Tommy Hilfiger X Richard Quinn είναι διαθέσιμη online στο Tommy.com. 

Οι φίλοι και οι ακόλουθοι της μάρκας μπορούν να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα social media χρησιμοποιώντας τα tags @TommyHilfiger και @RichardQuinn.

# # #