Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, има удоволствието да разкрие втората капсулна колекция TOMMY HILFIGER X MERCEDES-BENZ. Тя е част от многогодишното стратегическо партньорство на Tommy Hilfiger и Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Колекцията за есен 2019 съчетава класическото американско наследство, втъкано в спортните дрехи на марката TOMMY HILFIGER с иновативната техническа експертиза на петкратните световни шампиони във Формула 1™. Колекцията бе глобално представена в платформите на TOMMY HILFIGER и селектирани магазини на MERCEDES-BENZ от 1 октомври 2019 г. и вече е налична в магазина на TOMMY HILFIGER в Paradise Center.

Кампанията за колекцията отбелязва споделените ценности на Tommy Hilfiger и Mercedes-AMG Petronas Motorsport за качествена изработка, устойчив дизайн и иновации. С участието на американския модел Кори Сосие и Mercedes-AMG S63 Coupé, кампанията се отличава със силно произнесена филмова естетика.

Мъжката капсулна колекция TommyXMercedes-Benz извежда на преден план модели, неподвластни на времето, като чино панталони, кожено палто и кафяво състезателно яке, които са обогатени с функционални елементи, като приспособления за контрол на температурата, издържани в черно, допълнени с нотки на червено, бяло и синьо. Характерната за Tommy Hilfiger лента се превъплъщава в минималистичен стил, поставена върху подгъвки и маншети, докато ярко сините TriStar подплати придават неочакван обрат на класическите връхни дрехи. Колекцията е изчистена и изискана, създадена за съвременния Tommy мъж.

Започвайки през сезон 2018, TOMMY HILFIGER стана официален партньор за облекло на Mercedes-AMG Petronas Motorsport, надграждайки спортното спонсорско наследство, което Томи Хилфигър поддържа, откакто за създаде марката си. Партньорството с водещия световен екип на Формула 1™ и водещ автомобилен иноватор подчертава визията на Томи Хилфигър за непрекъснато издигане и разширяване на марката на ключови пазари за ново поколение потребители на TOMMY HILFIGER.

Приятели и последователи на марката са поканени да споделят впечатления от колекцията и да се присъединят към разговора в социалните медии, като използват #TommyHilfiger, #TommyXMercedesBenz и @TommyHilfiger.